maanantai 7. toukokuuta 2012

Rohkeus ei ole pelon puutetta, vaan pelon hallintaa.

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."

Meidät haastoi Sarianne (kiitos)! Laittaisin tämän eteenpäin Jonnalle, Roosalle, Hennille, Nathille ja Julialle.


1) Heti ensiksi pitää sanoa, että olen aina paremmalla tuulella jos netti toimii! Tehdään nyt sitten tämä kirjoitus toiseen kertaan, kun netti päätti olla toimimatta ja asiaan kuuluvalla tavalla myös blogspot jätti kirjoitukseni tallentamatta. Ei siinä, ärsyttää vain muistella mitä tähän ehti kymmeneen kohtaan laittaa..

2) Aamuinen Amor. Olen aika huono nukkumaan yksin, jos ei ole koiraa vieressä niin puuttumisen kyllä huomaa. Olkootkin, että talvisin saan nykyään käydä erikseen houkuttelemassa käppänäherran peiton alta aamupissalle. Mutta onnea on herätä maailman parhaan koiran viereiseltä tyynyltä :) ja lytyssä oleva aamuparta on aina yhtä viihdyttävä näky.

3) Elämäänsä tyytyväiseltä vaikuttava koira. On se sitten lenkkeilyn lomassa saatu hepuli tai iltaruoan jälkeen kyljelleen köllähtävä ja röyhtäilevä koira, mutta kunhan on.

4) Hyvässä seurassa vietetty aika. Ystävä(t), kaverit, perhe.

5) Hyvien juttujen lukeminen ja lempimusiikin kuunteleminen! Varsinkin tuolta sivupalkista löytyvien blogien päivitykset saa minut aina yhtä tyytyväiseksi, mahtavat kuvat kruunaa koko homman. Hyvä musiikki on myös tärkeää, ainakin mulle.

6) Onnistuminen, uskaltaminen. On se sitten ottamani kuva johon oon tyytyväinen tai tilanne jota olen ennen karttanut viimeiseen asti.

7) Uudet asiat - olen turhan riippuvainen materian tuomasta mielihyvästä. Palkkapäivä on paras päivä ja kauan katselemani paita vihdoin omassa kaapissa tai uusi kamerajuttu.. sitä tyytyväisyyttä on vähän hankala selittää, mutta uskon että jokainen jollain tasolla tietää mistä puhun.

8) Tekemättä jääneiden asioiden tekeminen.

9) Alkusyksy ja kesäinen vesisade.

10) Muiden onni. Mulle tulee yleensä hyvä mieli, kun muillakin on. Ehkä vähän hölmö vastaus, mutta totta joka sana. Olen huono tappelemaan, koska haluaisin aina antaa tai pyytää anteeksi ja pahoitan mieleni jos tajuan pahoittaneeni jonkun toisen mielen. Mietin asioita vähän (.."vähän"..) liikaa ja ylianalysoin toisten ihmisten reaktioita. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, tai jotain sinne päin :)

4 kommenttia:

 1. "Palkkapäivä on paras päivä" ALLEKIRJOITAN!! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos haastesta, teen tämän pian! :)

  Kesäinen vesisade on jotain aivan ihanaa!<3

  VastaaPoista
 3. Lyttyinen aamuparta. Voi tiedän - onko mitään suloisempaa! Päiväunipartakin on mainio. Ja kiitos-olen-juuri-syönyt-parta. :D
  Mutta kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu Henni&Roosa!

  kiitos-olen-juuri-syönyt-parta on ehkä ihanin :D sellainen sopivan rähmänen ja pitkin poskia..

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin!