tiistai 24. toukokuuta 2011

Pesupäivä!

Äitini valitteli Amorin hajua ja rapsuttelun jälkeen kutisevia käsiään, joten tänään ajeltiin käymään Haaparannan Hund&Jaktissa ostamassa Amorille shampoo! Edellinen kestikin sen 7 vuotta ja ei edes loppunut, vaan meni hukkaan. Viimekerralla pesin Amorin parran kinuski&vadelma-shampoolla, koska vaihtoehtoja ei oikein ollut. Nyt sängylläni makaa uudella (Ring5-)shampoolla pesty tuuheapartainen käppänä. :-)

Tarkkailtuani siskoni yorkkien pesusessioita voin vaan olla tyytyväinen Amorin karkeakarvaisuuteen. Kastelin Amorin, vaahdotin ja virutin. Pidin pyyhkeisiin käärittynä sylissäni pari minuuttia, päästin sen riekkumaan olohuoneeseen ja pyysin koiran luokseni ja tassu kerrallaan pörrötin karvat kuiviksi pyyhkeellä. Helppoa, ainakin verrattuna yorkshirenterriereiden hoitoon. Amor ei onneksi edes pistänyt pesua pahakseen, tokeni alkujärkytyksestä herkkujen avulla ja paha mieli unohtui pian. Onhan se miljoonasti mukavampi noin, ei jää nyppimisestä sormiin mustaa kerrosta ja kulmakarvatkin oikeasti näyttää joltakin muulta kuin rasvalettisen teinin luirutupsuilta. Alla pestystä kotipuudelista ihan vasta otettuja kuvia!

PS. Nähtiin tänään piisami!

3 kommenttia:

M & P kirjoitti...

Enpä olekaan teidän blogiin kommentoinut ennen, vaikka silloin tällöin on täällä tullut pyörähdettyä! Kotisivuaikaan teidän sivuilla tuli käytyä useampaankin otteeseen (entiset sivuni, sakemanni.com) ;)

Siis mitä, 7 vuotta kestänyt shampoo?! :o Me jos löydetään riittoisa, hyvä shampoo, puhutaan ehkä parista-3 kk kun shampoo on jo loppu :D Tuota meidän otusta kun ei harjata, niin kaikki sitten pestään pois. Ei edes pestä lopunperin usein, mutta jotenkin tuohon lampaan turkkiin imeytyy aivan uskomattoman iso määrä shampoota pesukerrallaan! No, helppo hoitoinen kaikenkaikkiaan, pestä vaan ja valmista tuli :)

Aurinkoista toukokuuta!

Josefiina kirjoitti...

Häh, sullako oli Fluss-Strand Aida?! Eikä, et arvaa kuinka monesti olen googletellut Aidan nimellä ja ihmetellyt mitä teille tapahtu. Sulla oli aina niin sieviä valokuviakin.. :)
Joo Amorin pesurytmi on ehkä pari kertaa vuodessa, niin.. shampoot kestää. Mukavaa kesää teillekkin!

M & P kirjoitti...

Heh, on Aida meillä edelleenkin, asustelee tätä nykyä mun vanhempieni luona, kun mies on allerginen koirille (nykyisestä koiruudesta ei tule oireita). Enkä muutenkaan ois sitä viittinyt kaupunkiin mukanani raahata, saa viettää elämäänsä vapaana vahtikoirana maalla :)

... ja vielä tuosta shampoosta, eilen piti jälleen ostaa uusi shampoo kauppareissulla Kodalle ;)