sunnuntai 1. elokuuta 2010

Jos sä menet pois, keneen sitten luottaisin, itseeni en ainakaan

Hyvästi heinäkuu!
Junaliput Helsinkiin on tuossa pöydällä.


Äiti ja isä lähtivät asuntovaunun kanssa ajamaan edeltä, ovat yöpyneet Kalajoella ja missä lie ilman meitä - varmaan mukavaa vaihtelua heillekkin välillä olla ilman minua :-D.

Yöjuna Helsinkiin lähtee Kemin asemalta maanantaina klo 19:39 ja on aikataulun mukaan perillä pääkaupungissa aamulla 06:54. Matkustuspaikkamme on lemmikkivaunussa, ikkunapaikalla 171. Ennen tätä olen Amorin kanssa kerran junaillut, se matka kesti vain reilun tunnin silloin. Nyt on edessä yö junassa! Vähän kyllä jännittää, jos siellä yöllä ihmiset ramppaa edestakaisin ja jos lemmikkivaunu on täynnä levottomia otuksia. Toivon silti parasta. :)

Tiistaina myös uus objektiivi liittyy laumaan, keskiviikon ja torstain vietän vanhempien kanssa reissaten ja lopultakin perjantaina auton nokka suuntaa Joensuuhun! Tätä ON odotettu, menen ystävän luokse kyläilemään. Tämän hetken tunnelmat: jännittää, odotan innolla, naurattaa, kauhuissani olen..

5 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Minkä objektiivin tilasit? vähänkö Amorille sopii hyvin sininen :D

Josefiina kirjoitti...

:D Nuo on Amorin pentuvaljaat, olleet lainassa siskon affenpinserillä ainakin kai neljä vuotta tässä välissä! Ja kiitos.

Olin kauhea rotupetturi ja (tattadaa) Sigman 20/1.8-putken tilasin. Kauheissa jännityksissä ootan että toimiiko tarkennus ja pitääkö se ihan aikusten oikeasti niin kamalaa älämölöä tarkentaessa kuin youtuben videoista on asiaa tutkiessa kuulunut. Jänskättää!

Saara kirjoitti...

pitää reffata kun kerran ootte tännepäin tulossa! miten pitkään oot täällä?

Sirkku kirjoitti...

Jihuu, tervetuloa Joensuuhun! Meilläkin on loppuviikosta Susun kanssa edessä seitsemän tunnin junamatka Turkuun ja takaisin, hui.

Saara kirjoitti...

Meillä on lauantaina agivalkka ja sunnuntaina tokokoe, et jos kiinnostaa ja ehdit niin tule kahtomaan. (: