sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

♥ x ääretön

Tänään oltiin Oulussa, tai siis minä, siskoni ja Selma-yorkki oltiin (Selma ROP, SERT, CACIB). Amor vietti aikaansa yorkkien kanssa siskon kotona.

Olimme lähdössä näyttelyistä, kun parkkipaikalta bongasin p&s snautserin ja menin juttelemaan omistajalle. Hänen asuntoautostaan sain lopulta syliini n. 3kk vanhan mustan snautserin.. Tähän tarvisi ehdottomasti hymiön joka lakkaisi hengittämästä ihastuksessaan!!
Jos omistaja lukee tämän kirjoituksen joskus, niin suuret kiitokset vielä tätäkin kautta!
Rakastuin tosiaan korviani myöten tähän hurmuripoikaan, joka osasi jo muutamia temppuja ja teki kaiken iloisesti häntä heiluen. Ei jäänyt epäselväksi, että mikä on sitten tavoitteeni seuraavat kaksi vuotta - yo-lakki ja oma parrakas pentu!

Ai pentukuumetta? Heheh, lievästi sanottuna!

Hyökkäys kelluvan raksun perässä!


Niin, ja Umeån reissusta lyhyesti:
Lähdimme 30.6 ja palasimme 6.7. Menomatka kesti yli seitsemän tuntia ja tullessa oltiin linkkarissa yli kahdeksan tuntia! Amor oli superhieno, nukkui vain ja pidemmillä pysähdyksillä käytiin vähän kävelemässä. Viikko Umeåssa meni nopeasti, ilmat oli hyviä ja ruotsalaisilta kanavilta tuli jatkuvasti Simpsoneita tai muita laatuohjelmia! :D Ei ehkä oteta tuota yli kahdeksan tunnin istuntoa ihan heti uusiksi, vaikka aika tuntuikin kuluvan nopeasti, niin kyllähän se istumalihaksissa tuntui..

3 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Arvaappa kuka kävi katsomassa eilen 3 viikkoisia nuutserikakaroita! Olivat kuitenkin minun makuun vielä turhan pikkuisia, eihän niitä uskaltanut edes rutistaa. 8) Kunhan parin viikon päästä mennään olioita uudelleen katsomaan, niin tulee varmasti tekemään tiukkaa ettei yksi lähde 'vahingossa' matkaan.

Josefiina kirjoitti...

Oooeee...
Oli tänäänkin tiukilla etten pitänyt pennusta vaan lujasti kiinni ja lähtenyt juoksemaan :D! Oih ja voih..
voitko pistää kuvia pikkusista joskus?

Saara kirjoitti...

Otan seuraavalle kerralle kameran mukaan, niin saat vähän 'helpotusta' kuumeiluusi ;).