sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

En haluu näyttää koulutodistusta, luultavasti enemmän mä opin susta.

En oo tyhmä vaan aika laiska, niin taiteilijamaista. 
Kymppilinja - Minä ft. Mariska
Meille kuuluu hyvää, vaikkei mitään olekkaan tapahtunut. Kesäloma alkoi perjantaina (jee sain numeroita nostettua ja kaikki kurssit meni läpi!) ja ylihuomenna alkaa omistajan kolmen viikon kesätyöt! Jälleen askeleen lähempänä sitä uutta objektiivia.. ;)

Seuraavissa kuvissa esiintyy pitkästä aikaa myös pieni Mäkärä! Pikkuneiti rakastaa jokaista valonsädettä joka jostakin raosta siivilöityy sen ulottuville, se on taatusti nukkumassa aina siinä aurinkoisessa kohdassa joita toistaiseksi liian vähän on ollut saatavilla..Huomenna (maanantaina) mennään ilmeisesti Amorin kanssa taas ell:lle, pissanäytettä tarjoamaan ja katsotaan voitaisiinko siirtyä sulattavasta ruoasta ylläpitävään nappulaan. Amorillahan ei tosin ole sulatusruokaa vastaan yhtään mitään, se aloittaa sen tärinän jo kun tajuaa että jääkaapista otetaan sen omaa purkkia pöydälle..

Mäkärä täyttää kymmenes päivä tätä kuuta jo seitsemän vuotta?! Mihin kului vuodet.. pelottavaa. Amorhan tulee Mäyhkän perässä ja täyttää loppuvuodesta myös seitsemän. Mulle on jäänyt jotenkin päälle Amorin 5v-ikä. Usein huomaan että joudun korjaamaan kirjoituksiani tai juttujani kun selitän viisivuotiaasta kääpiösnautseristani.. Blogiakin olen kirjottanut jo useamman vuoden, välillä itsekkin luen vanhempia juttuja ja nolostelen kirjoituksiani. Amor täyttää seitsemän ja omistaja seitsemäntoista. Ja ihan vastahan me kaksi- ja kaksitoistavuotiaat kaverit.

Kesäloman alusta huolimatta olo ei ole lomaileva, sää on melko tasaisesti +12 ja tuulinen, että takin saa pukea päälle lenkille. Suomen kesä se on hieno juttu..

Kesälomalla aijotaan:
 • rullaluistella enemmän tai vähemmän
 • käydä kaupungilla kävelemässä ja syömässä jätskiä
 • uida!
 • valokuvata kaikkea mahdollista ja mahdotonta
 • tavata ystäviä
 • pitää mukava loma ja harrastaa mahdollisimman paljon epästressaantumista, sitä ehtii kyllä toisen lukiovuoden alkaessakin taatusti tehdä
 • opetella uusi temppu: kumarra
ps. minulla on pentukuume..

   1 kommentti:

   Saara kirjoitti...

   vähän 'lääkettä' pentukuumeeseen ;)

   klik