tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kahden päivän metsäilyt

Me ollaan reipastuttu metsäilyn osalta ja laiskistuttu bloggaamisessa. Eilen käytiin vähän vajaa tunti, ja tänään yli tunti metsässä pyörimässä! Amor oli molempina päivinä koko matkan irti mistä olen tosi ylpeä. Ilmat on ollut upeat ja me ollaan löydetty ihan uusia lenkkireittejä! Amor löysi myös papanoita, papanoita, papanoita.. osaa Amor haisteli kiinnostuneena, osaa tuntui inhoavan? Harmittaa vähän, ettei kamera ollut mukana, retkiltä on vain kännykällä otettuja kuvatodisteita.
Amorista on tullut superaktiivinen koira, se juoksenteli itsekseen pusikoissa ja haisteli täristen kaikkea. Se yritti myöskin ottaa metsästä mukaansa parimetrisen puunrungon (!?), suuruudenhullu. Hanki alkoi tänään jo pettää, mutta eilen pääsi vielä etenemään umpimetsässäkin ilman ongelmia. Ehkäpä huomenna ei enää päästä metsään mutta kuiteskin, Amor on metsäillyt vapaana TOSI hienosti ja olen tosi tyytyväinen :). Ab-kuurikin loppui eilen.

5 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Onpa teillä lumista vielä! Meilläkin tota valkoista mönjää on vielä varjoisimmissa metsäkohdissa, mutta aika vähän sielläkin. Kohta on kesä!! :D

Essi kirjoitti...

Wauuu pikkaase sielä vielä paljo lunta! Kyllä mulleki kelpaas ;) Tosin kyllä mä (tulevasta) kesästäki tykkään, mut talvesta vaa vielä enemmä :)

Rosa kirjoitti...

Kiitos vain. :) Päästään viikonloppuna Suomussalmelle riehumaan, siellä on niin kiva kuvatakin, niin tulee varmasti pienestä paljon kuvia. Ja Unnastakin täytyy ottaa uusia. Toivottavasti vaan ei mitään räntää sada taivaan täydeltä. :D

Anonyymi kirjoitti...

ihan hienoja kuvia sillä kännylääkin saa, nähtävästi :)

Sirkku kirjoitti...

Amorilla on tarkka maku papanoiden suhteen ;)