tiistai 6. lokakuuta 2009

Täydet kepit pitkästä aikaa

Olipas kivat treenit!
Ensimmäisellä radalla omistaja kämmäili ihan urakalla.. mikä siinä muistamisessa ja keskittymisessä on niin hankalaa? Ärsytti kun koira meni loistavasti ja itse ohjasi väärille esteille. Toisella radalla pitkästä aikaa keppejä, täydet kepit. Hankala kepeille vienti. Ja me tehtiin se aika hyvin! Kouluttajakin sanoi että mahtava kepeille vienti! :-) Amor jaksoi tsempata loppuun asti, jee.

Bonuksena Amor teki pitkästä aikaa kontaktivirheen, ainakin ehkä. Kouluttaja ei ihan nähnyt tilannetta, mutta sanoi että kannattaa katsoa ettei koira ala harrastamaan alastullessa hyppimistä.. Mutta onneksi ne kymmenen muuta kontaktia meni omaan hyvään tapaansa. Oli hankala vienti hypyltä putkeen, joka oli puomin alla - huomattiin taas Amorin kiintymys kontaktiesteitä kohtaan kun se piti suurinpiirtein korvasta taluttaa sinne putkeen - mitenköhän monesti se kääntyikään putken suulta ja kiersi puomille?

Hyvät treenit, virheet teki taas ohjaaja. Miten saan oman ratamuistin kasaan? Unohdan ja sekoitan, ja kun epäröin niin pilaan kaiken. Turhauttava ongelma, josta en tunnu pääsevän eroon! Epikset olis tässä viikonloppuna, pitää katsoa mennäänkö sinne nolaamaan itsemme..

Ei kommentteja: