tiistai 1. syyskuuta 2009

Mielettömät valssit

Tänään oltiin 19-20 agilityssä PITKÄSTÄ AIKAA!

Amor oli hurja, sille tuli yhtäkkiä supervoimat ja innostus :-D. Meidän ryhmä on pysynyt onneksi samana, tuttu ohjaajamme sielä oli. Tehtiin kaksi rataa, melko pitkää ja paikoitellen hankalaakin. Oli vaikeita takaaleikkauskohtia ja pari tosi kurvikasta valssausta. Monta kerta otettiin, koska Amor oli niin menevällä päällä. Voi miten tuli hyvä mieli ko Amor oli ilonen ja nopea. Kerranki meillä meni Amorin kanssa ajotukset kohdalleen ja valssit onnistui. Ryhmämme ohjaajakin sanoi että vau, tuossa oli tosi upeat valssit. JES! Kerrankin onnistuin valsseissa ja niitä oikeasti oli peräkkäin kaksi ja tosi tiukkoja pyörähdyksiä!! :-)) Eikä menny jalat sekaisin eikä koira hukkaan. Toki välillä tökki, ainakin kun oli putki ja puomi vierekkäin eikä Amor osaa esteitä nimeltä niin se kovasti aina paino menemään sinne puomille.
Amorin kanssa otin myös upean uuden tekonurmi-ulkokenttämme reunalla paikalla makuuta ja luoksetuloja, sekä kontaktiharjoituksia. Amor ohittaa järkyttävän hienosti hälisevän belgin kun mulla vaan on se nakki kädessä! (-: Ja luoksetulot oli nopeita, niitä otettiin öö kolmesti? Ja sivulle tuli kerrankin suoraan, hienoa hienoa..

Agility kuitenkin tiivistetysti meni upeasti, ylitti taas odotukset ja nosti vähän motivaatiota. Olipas kiva käydä tuulettumassa pitkän koulupäivän jälkeen ja unohtaa lukio hetkeksi. Mahtavaa tämä koiraharrastus!

3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Kiva että treenit sujuu! :-)

Ramillakaan ei kyllä yleensä herkästi mene maha sekaisin. Nyt kuitenkin oli tosi hyvä että vietiin nopeasti eläinlääkäriin, kun ei pysynyt mikään ruoka sisällä ja oksenteli paljon sekä ulosteen mukana oli verta. Bakteeritulehdushan siellä siis oli, eli ei olis mennyt ohi ilman antibiootteja. Nyt Ramppa on jo vähän pirteämmällä päällä, eikä enää oksenna vaikka toisesta päästä yhä tuleekin. :D

Janette kirjoitti...

Kiitos vain :-) Hirveästi tekisi mieli kuvailla, mutta muistikortin saan tosiaan vasta huomenna.

Kiva että Amorilla on ollut agilityssa vauhtia, kunpa sitä tulisi meillekin.. !

Noora kirjoitti...

Oikein tunnistettu ;D onhan täs kaikenlaista tapahtunu, Nettakin on jo 3vee. Amor on vaan edelleen yhtä komea ;)