torstai 29. tammikuuta 2009

Amorille allerginen reaktio rokotuksista!
Amor käytettiin tänään neljältä rokotuksilla (Rabdomun & Duramune DAPP). Ikinä ennen ei ole reaktioita tullut, tosin Rabdomunin tilalla on ollut Rabisin-rokote. Ahdistus alkoi, kun puoli tuntia sitten huomasin Amorin silmien punoituksen. Kymmenen minuuttia siitä, niin huomasin kuinka kuono oli aivan turvoksissa. Siitä seuraavien kymmenen minuutin aikana kuonon päälle tuli ryppyjä kun turvotus paheni. Kuono oli paksumpi kuin naapurin kultaisellanoutajalla. Annettiin kyytabletti nyt vartin yli seitsemän ja alkaa olo nähtävästi helpottua. Koira nukkuu tuolla sängyssä, pussilakanan sisällä. Säikähin aivan helkkaristi, kun koira juoksi vain eestaas häntä alhaalla ja pää pallona, raapi itseään ja kihnutti itseään kaikkeen. Nyt kun koiran olo näkyy helpottuvan, niin aukasin koneen ja googletin rabdomun oire, ensimmäisenä tuloksena kaapiosnautserimme.com-keskustelu. Tämä keskustelu. Voi kumpa olisin nähny tämän aiemmin, oltais säästytty valtavalta säikähdykseltä. (Koira siirtyi nyt lattialle, kihnuttaa itseään mattoon.)

Huomenna soitto kyllä eläinlääkärille ja ilmotan tästä allergisesta reaktiosta - ei enää koskaan näitä kahta rokotetta minun pikkuseen Amoriin kerralla, ei ikinä. Sen lupasin Amorille kun itkien istuin lattialla ja pidin koiran päätä ylhäällä ja katsoin että se hengittää.  (kirjotettu noin 19:20)Lisäys klo 19:49:
Tilanne on vähän rauhottunut, mutta kuono on turvonnu tasapaksuksi, siinä on muhku kuonovarressa ja posket on punaset. Sen mahassa on punasia täpliä. Voi raasu..

Lisäys klo 20:06:
Käytiin kävelemässä pihalla vähän aikaa pakkasessa, olo näytti helpommalta ulkona. Edelleen se kihnuttaa itteään mattoihin ja täkkiin. Tuola se melskaa minun sängyssä täkkien välissä.. nyt täkin sisällä. Se juo tosi paljon, saa kyllä juodakkin. Toivottavasti ei ainakaan nesteytykseen tarvi lähteä. Jos tuo huomenna on yhtään pahempi aamulla, niin saa nähdä jääkö perjantain koulupäivä väliin.. 

Ei kommentteja: