lauantai 25. lokakuuta 2008

Epikset, mehevä hyl

Varmaa, mikäpä täällä olis varmaa,
Paitsi se että pitää jatkaa
Vaikka se tuntuis vaikealta
(Haloo Helsinki)

Otettiin toinen hylky. Joku kysy että mikä sielä meni pieleen. Voin vain sanoa että kaikki.. Rata oli helppo, mutta Amorpa teki selväksi mulle jo lähtötilanteessa että juokse yksin ämmä. Se siis otti koko aikana ehkä melkein yhen laukka-askeleen ja oli kaikinpuolin muissa maailmoissa. Hajut veti sen ihan transsiin. Se vain laahasi pitkin kenttää naama kiinni tekonurmessa..
Alku oli putkelle asti sairaan hidas, mutta kuitenki virheetön. Ekan kerran putkella Amor meni sinä vastahakosesti, mutta meni kuitenki. Sitten se melkein jäi sinne. Joku oli merkannu sinne... Kiitos vain sille koiralle meidän tuloksen pilaamisesta.
Amor siis meni ihan muuhun maailmaan sen pissan seurauksena ja kolmen hypyn jälkeen uudelleen putkeen mentäessä vein Amorin sinne varmistellen että se menis sinne. Vielä mitä, Amoria ällötti liikaa ne pissat siinä putken suulla... Kielto. Sitte kun se meni sinne, se pysähty kesken putken ja manasin että noni jee, se tulee takasin.. Niin tuliki, ja merkkas siihen putken suulle sen toisen pissan päälle. Great. Olin ylpeä.
Sitten me ei menty putkea vaan otettiin vain hypyt ja suoraan puomille. Kontaktit meni onneksi hyvin ja viimiset hypyt. 
Me lähettiin sieltä sitten aika kipinkapin ko ärsytys nousi.. Käytiin syömässä pitsat ja edettiin eläinkauppaan. Haettiin Amorille noutokapula ja uudet kynsisakset + dentastixejä. Onneksi ei karannu kuitenkaan radalta tai mitään semmosta. Eli tuloksena 15 virhepistettä ja aikavirhettä jotain 50 sekuntia. :-------) Eipä tästä ole matka enää paljoa muualle ku ylöspäin?

Nyt on sitten hylly niille tuleville palkinnoille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei aina voi onnistua (: Amor varmasti osaa oikein hienosti kun haluaa :D
Paremmin sitten ens kerralla! Me käytiin eilen ekoissa virallisissa tokokisoissa.. ei mennyt kauheen kehuttavasti mutta uui yritys joulukuussa :))

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon "tuleekohan paljon pokaaleja joskus" vastaisin ei. Niitä ei juurikaan jaeta enää :D Mutta etteköhän te ruusukkeilla seinät täytä :p

Anonyymi kirjoitti...

Käppänän kanssa on toisinaan haastavaa harrastaa, sen tiedän kokemuksesta ;) Tsemppiä harjoitteluun ja tuleviin koitoksiin!

-Outi