maanantai 11. elokuuta 2008

Mielettömän upeat agilitytreenit!!

Amor yllätti eilen, meidän ryhmän ohjaajakin katto silmät pyöreinä kun Amor meni radalla että herranjumala onko tuo sama koira ko ennen!

Mentiin kaks kertaa sama rata. Rata oli tähänastisista radoistamme ikinä pisin.
Toisella kerralla Amor meni koko pitkän radan puhtaasti ja nopeasti! Treenikaverit tuli ihmettelemään että miten se voiki mennä nyt noin upeasti ja Amor ite oli aivan innoissaan, pomppi, radan jälkeen meni uudestaan esteille ja oli aivan vauhdissa :D
Jännän tästä teki sekin, että sanoin meidän ryhmän ohjaajalle kun mentiin alotuspaikalle että en kyllä ihmettele yhtään vaikka Amor ei liikkuis mihinkään suuntaan enkä siitä sille suutu kun me ollaan tänään käyty pitkällä lenkillä ja Amor on syöny paljon tänään. Ja vieläpä kolme kertaa narttukoira pissasi radalle eikä Amor edes hidastanut haistelemaan! Vähänkö oli maailman parhaat treenit siis! Muut ryhmäläiset otti radan vielä kolmannen kerran, mutta mie sanoin koko naama yhtenä hymynä että eiejie, me jätetään tähän ko meni näin hyvin.

Amor siis todellakin ylitti itsensä ja sai mulle typerimmän ja aidoimman hymyn naamalle ja ilontunteen pitkään aikaan! Siis on tuo koira kyllä ihan uskomaton, kaikenlaisia yllätyksiä se järjestääkin..

Tätä kertaa muistellessa jaksan taas vaikka monetkin hitaammat treenit, vieläkin näen silmissäni miten Amppa revittää täysillä sillä kolmen hypyn suoralla ja valsitkin onnistui ja takaaleikkaukset! Itse nimittäin lopussa hypyillä unohdin valssata joten jouduttiin takaaleikkaamaan ja juoksiessani siinä huusinkin että nyt unohtu valssi ja ohjaaja vain että jatkajatka. Jälkeenpäin ohjaaja sano myös että yleensä aina tuollaseen paikkaan suosittelis valssia, mutta Amor kestää tuon takaaleikkauksen hyvin ja irtoaa hyvin ja kuuntelee minne pitää mennä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vauuu! Hienoa ;) Näin muuten sut siellä näyttelyssä mutten huomannut sanoa hei:tä :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, haha :D En oo vielä niitä "oikeita sivuja" kerenny tekeen.. :)
kiitoskiitos, samoin teille!