maanantai 10. joulukuuta 2007

Sekalaiset selitykset vol 927

Meillä meni itsenäisyyspäivän vietto oikein mukavasti, talvisissa maisemissa - Ylläksen mökillä nautiskellen. Amor riehui hangessa, siellä tosiaan lunta on aika paljon enemmän kuin täällä.. Ja mukana olivat toki koirakaverit Mäkärä ja Aapeli! Neljän päivän loma tulikin tarpeeseen, sai omistaja heittää koulun mielestään ja omistautua nukkumiselle ja oleskelemiselle.

Lähes jokapäivä satoi lunta, toisina enemmän ja toisina vähemmän.. Kokonaisuudessaan oikein sopivat ilmat siinä plus nollan ja miinus kymmenen välillä. Yhtenä iltana satoi jopa vettä. Mutta onneksi seuraavan päivän lumisade korjasi vesisateen jälkiä- vaikkakin aiheuttaen sen että ulkona oli aivan järkyttävän liukasta.

Omistaja kävi siskonsa kanssa hiihtämässä lauantaina - oli oikein kiva reissu. Aluksi suunnitelmiin kuuluivat myös "Amor" ja "koirahiihto" (:D) mutta selvästikin oli viisaampaa jättää pieniporopaimenamor mökkiin odottamaan paluutamme, sillä välillä mentiin sellaista vauhtia että olisi siinä pieni koira voinut jäädä suksen pohjaan.

Tänään sitten sormeni syyhysivätkin jo kovasti kotiinpäästyämme ja trimmausvälineisiin törmättyäni sillä Amor muistutti hyvin etäisesti käppänää - selkäturkki oli päässyt kasvamaan pitkäksi ja päässä kasvoi pieni viidakko. Olikin kiva sitten löytää sieltä karvan alta se oma rakas pikkusnautseri joka tosin rakasti minua varmasti paljon vähemmän kun huomasi että hain uskollisen Moserin ja trimmauspöydän tietokonehuoneeseen ja makupaloilla houkuttelin vielä avuttoman uhrinkin sinne!

Ei kommentteja: